13 Ağustos 2013 Salı

The Marmara Manhattan Penthouse ile Eşsiz New York Manzarası

The Marmara Manhattan’ın en üst katında yer alan bir yatak odalı Penthouse, giyinme odası, salon ve modern mutfağının yansıra, Spa keyfinin yaşanabileceği, gün ışığı alan saunası, “infinity” küveti ve yağmur duşu ile çok özel bir konfor sunuyor. 

Hayalinizi gerçekleştirin, The Marmara Manhattan’da
New York’u yaşayın

Geçen yıl 52 milyon turist ağırlayan dünyanın en popüler şehri New York’ta 
kısa ve uzun dönem konaklamalarınız için The Marmara Manhattan
cazip avantajlar sunmaya devam ediyor.

The Marmara Manhattan’ın 32. katında bulunan 360 derece New York manzaralı Penthouse dairesi ve terası modern dekorasyonu ve geleneksel hizmet yaklaşımı ile gerçek New York’u yaşamak isteyenler için ideal bir seçenek.

Tüm dünyada milyonlarca insan için çekim merkezi olan New York’un doğu kıyısında yükselen The Marmara Manhattan, özellikle uzun dönem konaklamalarda misafirlerine cazip avantajlar sunuyor.

The Marmara Manhattan’ın en üst katında yer alan bir yatak odalı Penthouse, giyinme odası, salon ve modern mutfağının yansıra, Spa keyfini yaşayabileceğiniz, gün ışığı alan saunası, “infinity” küveti ve yağmur duşu ile sizi özel hissettirecek detaylara sahip.



Gökyüzüne açılan terastan New York’a bakmak…

Penthouse’un, 140 m2’lik kullanım alanına ek olarak tüm katı çevreleyen 287 m2’lik bir terası da bulunuyor. Penthouse’un her köşesi– mutfak, salon, banyo hatta sauna dâhil- yekpare camlar sayesinde eşsiz New York manzarasına hâkim. Ayrıca kahve ve bagel’dan oluşan klasik New York kahvaltınız için teras çok iyi bir seçim.

The Marmara Manhattan Penthouse deneyimini aylık $12,500 veya gecelik $550’den başlayan fiyatlarla yaşamak mümkün. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazın Yazın Çekinmeyin :)